61Saat Haber Servisi - TV 8 Kanalı sahibi ve program yapımcısı Acun Ilıcalı Survivor Panoroma’da Trabzonlu arkadaşlarının doğum gününü kutladı. 
Canlı yayında Trabzonlu iş adamlarından Deniz - Cenk Gürkok ailesine selam gönderen ve doğum günlerini kutlayan Acun Ilıcalı komik anılarını da paylaştı. 

Açıklama yapan Ilıcalı “Sevgili Cenk ve Deniz aylardır görüşemedik. Pandemi girdi araya, inşallah kısa zamanda görüşürüz. Sizin nezdinizde bütün Trabzon’a sevgiler, Trabzon’un iki gülü Cenk ve Deniz. Bütün aileye sevgiler saygılar. “

“BİR HAFTA TRABZON’DA KALMIŞTIM”

Cenk ve Deniz Gürkok’un birbirlerine olan benzerliğine de değinen Ilıcalı “Aynaya bakıyor Cenk ne abisine ne yapıyorsun diyor. Aynada kendi var. Deniz zannediyor aynı hareketleri yapıyorlar. Deniz gidiyor ufakken dedesinden bayram harçlığı alıyor sonra gidiyor "ben Cenk’im" diyor harçlık alıyor. 3. Kez gidiyor "Cenk kandırmış diyor" benim yerime 2 kere almış diyor 3. Kez harçlık alıyor. Benim onlarla tanışmam 96 yılı Arçil, Şota, Ünal Trabzon’da büyük akıyoruz. Trabzon’da bir hafta  kalmıştım o zamanlar. Ünal hoca komşuydu, Trabzon’da çok güzel günlerim geçti.   Dönerciyi unutmadım. Dönercide döner yedik, döneri kesen geldi. Kim dedi bu bir kiloyu yiyen. Beraber yedik ama 500 gram falandı. “ dedi.

“HEP TRABZONLULARLA YER İÇERDİK”

Trabzon’da çok iyi karşılandığını ifade eden Ilıcalı “Ben Trabzon’u seviyorum. Trabzonlular da bunu hisseder. Erzurumluyum Trabzonlulara karşı bir frekansı vardır, birbirlerini severler.  Çok gittiğim şehirlerden birisi Trabzondur. Çok maçlara gitmişliğim vardır anılarım vardır. Fenerbahçe maçı vardı oradaydım. Maçta görevli değildim oteldeydim, Beşiktaş’ın maçı vardı. Fenerbahçe kupa maçıydı. Olay çıkınca stada gittim. O zamanlar da hep Trabzonlularla yer içerdik. Abartısız söylüyorum stadyumda gezerken sarmaş dolaşız herkesle, benim için büyük mutluluk. Futbolu aramıza sokmamız lazım, futbol aramızda mizah olsun. Sağolun sarılıyorlar “sizi yeneceğiz diyorlar” ben de biz yeneceğiz diyorum.” İfadelerini kullandı.