1461 Trabzon, PTT 1. Lig 29. hafta maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Geçen haftayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle puansız kapatan ve zirve yarışında büyük yara alan Bordo-Mavililer, bugünki maçta Adana Demir’a da mağlup oldu. 

GÖKHAN CEZALI
Cezalı Gökhan dışında eksik oyuncusu olmayan 1461 Trabzon’da maça tutuk başlarken bu şekilde de devam etti. Ancak 1461 Trabzon'un zirve yarışında büyük yara aldığı maçta hakemin bariz hatası kaybedilen puan veya puanlara da etkisi oldu. Adana Demirspor'un attığı golde bariz faulü görmeyen hakem büyük bir sıkandala imza attı. 

İLK 11'LER

1461 TRABZON
26. FATİH ÖZTÜRK - 1. BARIŞ MEMİŞ - 2. GÖKSU ALHAS - 8. ABDULKADİR ÖZDEMİR - 9. MUSTAFA TİRYAKİ  - 17. MEHMET KURUOĞLU - 19. TORRIC JEBRIN - 32. YUSUF ERDOĞAN - 61. EMRULLAH KOKOÇ - 88. CANER OSMANPAŞA - 89. KADİR KELEŞ 

ADANA DEMİRSPOR
30. ŞENER ÖZCAN - 22. BURAK KESKİN - 5. HÜSEYİN ÇİMŞİR - 35. BURAK AKYILDIZ - 39. KEREM CAN AKYÜZ - 14. UFUKHAN BAYRAKTAR- 8. ERMAN ÖZGÜR - 11. LUIZ EDUARDO AZEVEDO DANTAS - 12. JOSE CARLOS NOGUEIRA JUNIOR - 9. ERÇAĞ EVİRGEN - 17. GUY ROGER TOINDOUBAM

MAÇ YAYINI HEMEN AŞAĞIDIR... 

MAÇ NOTLARI BURADA OLACAK...

Maç bitti. 

77' Adanaspor 1/0 öne geçiyor.. Hakemler Fatih'e yapılan açık faulü vermedi ve orta noktaya koştu. 



68'
1461'in hızlı atağında Barış topu aldı... Sağ taraftan atağa destek veren Yusuf'u gördü ancak Yusuf'a pas atarken arkadan yapılan faulle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda Adana Demirsporlu oyuncuya sarı kart gösterdi. Bu da Adanademirspor'da 6. sarı kart oldu

53'
1461 Trabzon, ikinci yarının ilk dakikalarında daha etkili bir oyun sergiliyor..

MAÇTA İKİNCİ YARI BAŞLADI..

İlk yarı 0 - 0 sona erdi.. İlk yarıda 1'i 1461 Trabzon'a olmak üzere 4 sarı kart vardı..

46'
Jebrin, yerde kaldı. Kendisini değiştirilmesini istedi..

45'
Hakem 2 dakika uzatma verdi...

27'
Barış'ın düşürülmesi ile kazanılan firikiği Barış kullandı. Top baraja çarparak yükseklik kazandı. Topu kaleci çıkarak aldı. Ancak bir sakatlık söz konusu.. Erçağ'ın kafasına gelen sert top nedeniyle kısa süreli baygınlık geçirdi. Şimdi sakatlık nedeniyle oyun durdu. Hakemde oyunculara su içmeleri için mola verdi. 

25'
Göksu, Barış'a uzun bir pas atıyor. Topu önüne alan Barış, ceza sahasına girerken Ufukhan tarafından duşürülüyor. Adanademirspor'da Ufukhan sarı kart gördü. 

24'
1461'un atakları daha çok sağ kanattan Barış ile oluyor. Ancak Bordo-Mavililer ceza sahasında çoğalamıyor.. 

13'
Adanaspor önemli bir fırsatı kaçırdı. Adanaspor'un Brezilyalıları ceza sahasına girdi. Yaşanan karabolde 1461'den  çok kritik bir noktada Caner topa müdahale etti. Ardından Göksu, tehlikeyi uzaklaştırdı.

10'
Jebrin nefis bir çalımla rakibinden sıyrıldı. Ardından sol taraftan koşu yapan Barış'a iyi bir pas attı. Barış ceza sahasına ortaladı  Emrullah'ı aşan Mustafa'ya geldi. Mustafa çaprazdan kaleye verdu top ağuta gitti.

9' Adanaspor sağ taraftan serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına yapılan ortayı Fatih çıktı rahatlıkla aldı. 

7' Maç orta sahada mücadele şeklinde geçiyor. Ancak maçta Trabzon daha diri ve istekli...

Maç başladı..