Ünal Karaman'ın öğrencileri Adana Demirspor Süper Lig'i istiyor.

PTT 1'inci Lig'de son 5 haftada oynadığı maçlarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak Süper Lig'e direk çıkma şansını yitiren Adana Demirspor'un Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, "Play off'tan da olsa Süper Lig'e çıkacağız" dedi.
Sezon başında Süper Lig için takımının adının geçmediğini, kenetlenerek Süper Lig'e çıkma noktasına geldiklerini belirten Tamer Gülcan, şöyle devam etti: "İlk 2'ye girerek bir üst lige çıkmayı çok istiyorduk ancak kısmet olmadı. Şu ligde Altınordu, ayrıca 3s play off maçımız var. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Bu süreçte hocamızın bazı futbolcuları dinlendirmek, bazılarını hazırlamak gibi mutlaka bir düşüncesi vardır. Play off maçlarına iyi bir şekilde hazırlanacağız. Çünkü 5 Haziran'da play off'tan Süper Lig'e çıkan takım belli olacak. Bu 20 günlük süreci en iyi şekilde değerlendirip Süper Lig özlemine son vereceğiz."

Ligin son 5 haftasında ciddi puanlar kaybettiklerini vurgulayan Tamer Gülcan, "En azından şuan play off'u garantilemiş tek takım konumundayız. Taraftarlarımız her zaman yanımızdaydı. Artık Adana olarak birlik zamanı. Son haftalarda aldığımız sonuçlar, kötü de olsa, birlikteliğini sağlayarak Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.