Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Adrian Mierzejewski , Trabzonspor'da beklentilerin altında kaldı. Güngörenspor maçında da bekleneni veremeyen oyuncuya Samsunspor maçında kulübe yolu gözüktü.

Sezon başında Polonya'nın Polonia Warsaw takımından 5 milyon 250 Bin Euro'ya transfer edilen Adrian Mierzejewski, bordo-mavili forma altında eski günlerini arıyor. Bir önceki takımında geçtiğimiz sezon 27 maçta 7 gol atan ve sürekli ilk 11'de oynayarak 90 dakika sahada kalan Polonyalı oyuncu, Trabzonspor'da ise oynadığı 19 maçta henüz golle tanışmadı. 11 maçta ilk 11'de başlarken, 6 maçta ise oyuna sonradan dahil olan Adrian, sadece Eskişehirspor maçında 90 dakika sahada kalabildi.

İstanbul Güngörenspor ile oynanan maçta 90 dakika sahada kalan oyuncu yine beklentilerin altında kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in daha iyi olması için beklediği ancak bir türlü beklenen çıkışı gösteremeyen oyuncunun daha fazla yıpranmaması adına Samsunspor maçında yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

"ADRİAN'I ŞU AN İÇİN OYNATMAM KENDİSİNE ZARAR VERİYOR ANCAK DAHA İYİ OLMASINI BEKLİYORUZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de "Şu an için yeterli üretimi yapamıyor" dediği Adrian için "Belki şuan için oynatmam kendisine zarar veriyor ancak daha iyi olmasını bekliyoruz. Adrian'ın daha iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Şuna için yeterli üretimi yapmıyor" ifadesini kullandı.