Bu haber gazetelerde de yayınlandı. Taraftarlar artık Ağaoğlu’nu her gördükleri yerde, takımda görmek istedikleri yıldızları kendisine söylüyor. Ünlü iş adamının bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine, “Ben de kendimi meşhur sanırdım. Eskiden magazinciler dışında yolda kimse önümü kesmezdi. Şimdi taraftarlar sürekli durdurup yabancı isimler söylüyor. ‘Bize Adebayor’u al, Berbatov’u getir’ diyip duruyor. Ne dediklerini anlamadığım için araştırttım. Yabancı futbolcu olduklarını öğrendim. Trabzonspor sayesinde bu konuda da bilgilenmeye başladım. Futboldan, futbolcudan anlamam. Gidip birini getirecek halim yok. Yönetim kimi isterse anlaşır, ben de sponsor olurum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Parası ilk yıldan çıkacak
Ali Ağaoğlu, 4 yılda 15 milyon ödeyeceği Adebayor ile reklam filmi çekerek 10 milyon euro'yu bir yılda geri kazanmayı planlıyor

Trabzonspor'da Ali Ağaoğlu'nun bordo-mavililere 'hediye' edeceği Adebayor konusunda yapılan araştırmalardan ilginç rakamlar ortaya çıktı. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun reklam ve halkla ilişkiler departmanının hazırladığı fizibilite raporuna göre Adebayor için grubun 4 yıl içinde 15 milyon euro civarında bir rakam ödeyeceği ortaya çıktı. Ancak Ağaoğlu'nun Adebayor'u şirketlerinin reklam yüzü olarak kullanarak bu paranın 10 milyon euro'sunu geri kazanabileceği vurgulanıyor. Ünlü iş adamının Togo'lu ile özellikle Araplara yönelik reklam filmi çekeceği ve böylece satışlarını katlayarak 1 yılda 10 milyon Euro kazanmayı planladığı belirtildi.

SADECE 45 DAKiKA!

Tottenham ile Premier Lig'de bu yıl sadece 45 dakika forma giyen Adebayor, Togo Milli Takımı'nda da Gine Bissau karşısında 90 dakika sahada kaldı. 29 yaşındaki forvet geçtiğimiz yıl ise 34 maçta 8 gol atmış, kariyerinde 146 gole ulaşmıştı.