Başkan Ahmet Ağaoğlu, son günlerde Burak Yılmaz hakkında bazı yayın organlarında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu. “Zaman zaman bu tür art niyetli haber ve yazılara hep beraber şahit olmaktayız” diyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Hayal ürünü olarak kaleme alınan benzer bir karalama kampanyasında oyuncumuz Burak Yılmaz hedef olarak gösterilmektedir! Bu hayal mahsulü habercilik anlayışı ile gerçekleştirmek istenilen maksadın; Trabzonspor’un çıkarlarına hizmet etmediği aşikârdır ve gazetecilik ilkeleriyle de bağdaşmamaktadır” dedi.

Başkan Ağaoğlu, “Burak Yılmaz, kulübümüzde profesyonel olarak ‘görev yapan’ bir futbolcu olmasının da ötesinde, Bordo-Mavi formamızla şampiyonluk yaşamış, taraftarlarımızın sevgisine mazhar olmuş ve tüm bunlardan hareketle art niyetli unsurlardan ve birtakım çıkar gruplarından her daim koruyacağımız bir değerimizdir” diye konuştu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzonspor Kulübü olarak formamız altında görev yapan tüm futbolcularımıza karşı aynı hassasiyeti taşıdığımızı kamuoyuna bildiririz. Futbolcularımıza yönelik bu ve benzeri karalama kampanyalarının karşısında duracağımızın da bilinmesini isteriz.”