61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu ve Hayrettin Hacısalihoğlu zirvesi yapıldı.

Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak kongre öncesi sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

HACISALİHOĞLU GÖRÜŞMESİ "OLUMSUZ"

Listesini şekillendirmek amacı ile Trabzon’a gelen Başkan adayı Ahmet Ağaoğlu bir takım görüşmeler gerçekleştirdi. Asbaşkanlık konusu kapsamında Hayrettin Hacısalihoğlu ile masaya oturan Ağaoğlu buradan istediğini alamadı.

Olumsuz sonuçlanan toplantıda Hayrettin Hacısalihoğlu ısrarlara rağmen görevi kabul etmedi. Neden kabul etmediğini 9 Nisan’da açıklayacağı söyleniyor.

EYÜBOĞLU ‘ANLAŞAMAYABİLİRİZ’

Hacısalihoğlu’nun görevi kabul etmemesinde Ömer Eyüboğlu’nun etkisi olduğu konuşuluyor. Kulislerde ise Ömer Eyüboğlu’nun “Hayrettin Bey ile beraber çalışamayabiliriz. Anlaşamayabiliriz” dediği konuşuyor. 

TRABZON KANADI

Ağaoğlu’nun Trabzon kanadı ise günden güne netleşmeye başlıyor. Tecrübeli isimleri kadrosuna almak isteyen Ağaoğlu Ömer Eyüpoğlu, Yusuf Ziya Yılmaz, Ömer Sağıroğlu, Haluk Şahin, Muammer Saka ve son olarak Fehmi Üner eklendi. Liste bu hafta içerisinde netleşecek. 

İSTANBUL KANADI

Ağaoğlu’nun İstanbul kadrosu ise henüz şekillenmiş değil. Ağaoğlu ilk etapta Mehmet Yiğit Alp,,Şükrü Kuleyin, Bizim Neslin Uşak’ları Derneği’nin tepe kadrosundan bir isim ve bir CEO olacak. Ağaoğlu önümüzdeki günlerde istanbul’a gidip kadrosunu netleştirecek. 

AĞAOĞLU AÇIKLAYACAK

Trabzonspor Kulübü Başkan adaylığına talip olan Ağağoğlu önümüzdeki günlerde basın ile bir araya geleceği ve projelerini açıklayacağı gelen bilgiler arasında.