61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor bugün olağanüstü kongreye gitti. Hayri Gür Arena’da gerçekleşen kongrenin ilk günü oldukça hararetli geçerken Muharrem Usta ve yönetimi Ibra edildi.
Yarın yapılacak seçimli kongrede Metin Kaya ile yarışan Ahmet Ağaoğlu 61saat’e açıklamalarda bulundu.

Kongrenin ilk gününü değerlendiren Ağaoğlu “Dün yaptığımız basın toplantısında açık ve net konuştuk. Sözlerimin arkasındayım.  Kongremiz, bu kutsal görev camiamıza hayırlı olsun” dedi.

HACIOSMANOĞLU'NUN GÖRÜŞÜDÜR, SAYGI DUYARIM

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongrede kendisine yönelttiği sözleri değerlendiren Ağaoğlu “İbrahim Hacıosmanoğlu benim kulübüme başkanlık yapmış bir insandır. Başkanlık yapmış birisi olarak kendisinin görüşleridir. Saygı duyarım. Kendisini de yakınen tanırım dediğim gibi kendisinin görüşleridir. Benim o görüşlerin üzerine söz söylemem söz konusu değil. Olumsuz gördüğü yanlışları eleştirme hakkına sahiptir. Kulübümüze hizmet etmiştir, ağzımı açmam.

EGEMEN'İN GERGİNLİĞİ DOĞALDIR

Kongrede yaşanan Ali Rıza Egemen gerginliği ile ilgili de konuşan “Ali Rıza Bey gergindi. Sürecin verdiği gerginlik doğaldır. Aşırı bir tepki gösterdi, sakinleştirdim. Yönetici arkadaşlardan benim sorumlu olduğumu sakin olmasını ve bu durumun genel kurula yakışmadığını söyledim. Ne Hacıosmanoğlu ne de diğer kulüp yöneticilerimizin benle ilgili düşüncelerine saygı duyarım benim için kimlikler her zaman önemlidir. Kişi ve kulüp başkanına saygı duyarım. Aynı saygı Usta’ya da yöneticilere de gösterilmesi gerekir” dedi.