Trabzonspor'un hafta sonu yapacağı olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, bugün gövde gösterisi yapacak. Listesini 09.30'da Divan Kurulu'na teslim edecek Ağaoğlu, basın toplantısı da düzenleyecek.

Ağaoğlu'nun ekibinde yer alan Hayrettin Hacısalihoğlu, önemli açıklamalar yaptı:

 Evet, Ahmet Ağaoğlu ile epeyce konuştuk. Karar vermekte gerçekten zorlandım. Böyle zor bir ortamda bu işe soyunmak epeyce tereddüt oluşturdu ama sonunda karar verdik. İnşallah bordo-mavili camiaya faydalı bir çalışma yapma şansımız olur. 
 Trabzonspor her zaman zirve için mücadele etmek durumundadır. Bu, olmazsa olmazdır. Ahmet Bey'in gösterdiği büyük bir cesaret ve özveri. Başarı bir spor adamlığı yapıyor. Ahmet Bey gibi sporda başarılı çalışmalar yapmış, isim yapmış birinin böyle bir işe kalkışması takdire şayan bir durum.
 Kulüpte halledilmesi gereken birçok konu var. Öncelik mali konular. Birçok düzenleme yapılması gerekiyor. Sportif alanda da eksikler var. Yapılması, planlanması gereken durumlar söz konusu. 3 komite kurup sorunları çözmek istiyoruz. Bunun için çalışacağız
 Transfer yasağının kalkabileceğini düşünüyorum. Başka türlü bir telafiyle kalkabilir. Mantık olarak transfer engelinin olması lazım. 2013'ten bu yana 70'in üstünde oyuncu alındı. Bunlardan sayılabilecek çok az oyuncu var. Demek ki daha iyi seçerek, ekonomik açıdan daha iyi transferler yapılması.

ÖZKAN SÜMER YÖNETİMLE ÇALIŞACAK
ASBAŞKAN olması beklenen Hayrettin Hacısalihoğlu, Özkan Sümer'in yönetimle çalışacağını açıkladı. Hacısalihoğlu, "Büyük bir şans var. Kulüpte yıllarca sporculuk, hocalık yapmış Özkan Sümer'den bahsediyorum. O da yönetimle birlikte çalışmayı kabul etti. Onun da bu işlerden sorumlu olacağını ve çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Takımı dizayn etmek büyük bir hadise. Yönetimle birlikte çalışmalar yapılınca daha isabetli kararlar verilmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum" dedi.