Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Ahmet Ağaoğlu katıldığı spor programında disiplinsiz oyuncuların yöneticiler tarafından korunduğunu iddia etti. Ağaoğlu 1993 yılında yaşadığı ilginç bir anıyı programda paylaştı.

Melo, Volkan Demirel gibi disiplinsiz oyuncuların futboldan dışlanması ,sahip çıkılmaması gerektiğini söyleyen  Ahmet Ağaoğlu” Yönetici bir defa korumasın sahip çıkmasın cezayı versin bak bir daha yapar mı. Hemen susar. 1993 yılında Sadri Şener ile yönetici olarak görev yapıyordum. Ankaragücü maçı sonrası açıklama yaptım. Karlı, buzlu bir havada Ankaragücüne  5-2 yenilmiştik. Hakeme verdim veriştirdim. Sıcağı sıcağına açıklama yaptım. Sadri Şener bey beni çağırdı. Dedi ki 50 bin doların var mı. Bende kulübe yardım sandım. Tabi dedim. Hemen parayı ulaştırdım. Kulüpteki muhasebeci arkadaşa bağış makbuzu kes dedi. 50 bin tl’lik bağış makbuzu kestirdi. Şaşırmıştım. Dedi ki Ahmet sen şimdi hakemlere yönelik açıklama yaptın biz cezayı yedik. Parayı sen ödedin. Hepsi bu.. O gün bugündür konuşurken hep dikkatli olurum. Temkinli olurum. Cezalar caydırıcı olmalı” dedi.

Trabzonspor’un yaşlı transferleri içinde gönderme yapan Ağaoğlu” Onlar takımı sırtlamaya gelmiyor tam tersi takımın onları sırtlamasını bekliyor. İşte Malouda’yı gördük. Trabzonspor’a ne verdi. Ne aldı gitti”