Ağaoğlu, iki kulübün arasında olan bir durumun kendilerini ilgilendirmediğini açıklarken, yöneticilerin ağzından çıkan sözlere de dikkat etmeleri gerektiğine söyledi.
Ancak kendisinin Beşiktaş teknik direktörü ve aynı zamanda Trabzonspor efsanesi olan Şenol Güneş’i hastaneye ziyaretiyle ilgili yapılan eleştirilere de yine cevap verdi. 
Özellikle bu konuda Fenerbahçe spor yorucularının, kendisinin hastane ziyaretiyle ilgili yaptığı eleştirilere, “Popülizm politikalar izleyip taraftarı bu noktaya getiren bizleriz. O insanlar durup dururken kendileri orada o agresifliği, şiddeti, tepkiyi, sergileyen insanlar değiller. Bir şey bunları tetikliyor. Ateşliyor. Bazıları ısrarla anlamıyor. Hastalıklı beyinler ısrarla anlamıyor. Var mı bunlar var. Adam şunu söylüyor.. Spor yazarı. “Şenol Güneş, hastaneye gitmeden Ahmet Ağaoğlu orada” Anlayamazsın. Çünkü sende beyin yok. Normal şeyleri algılamakta bile zorlanıyor” dedi. 
Ağaoğlu’nun bu sözleri kime söylediği belli oldu. 
Olayın sıcaklığını üzerinde korurken Fenerbahçe TV yorumcusu Alaattin Metin,  “Şenol Güneş'in bu tavrı kafaları karıştırıyor. Kan yoktu, sedyeyle burada yakındaki bir hastane yerine neden Fulya'ya götürüldü? Trabzonspor'un yeni başkanına şaşırdım. Yahu sen nereden duydun, ne ara gittin hastaneye? Şenol'dan önce gitti herhalde oraya. İnsanın aklı almıyor bunu." Kaynak: FB Tv yorumcusu Alaattin Metin haddini aştı! "Şenol Güneş neden Fulya'ya götürüldü?" yorumunda bulunduğu iddia edilmişti.