61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Yaşadığımız hayat farklı bir noktaya evrildi. 18 Mart tarihinde Başakşehir maçında ağzıma maske takarak konuşmam eleştirilere neden olmuştu.

Bugün neredeyse dünya nüfusuna tamamına yakınının maskeyle dolaştığını görüyoruz. Genelgeler doğrultusunda cezaya tabi olduğu süreci yaşıyoruz.

AÇIK DESTEK...

Sayın başkanımız tahmin ediyorum ki 3. Yönetim oluyor, üyelik sistemi, tüzük değişikliğinde çaba sarfetmiş olması pay ve amek sahibi olduğu, diğer kulüplerin hepsine örnek olabilecek divan başkanlığı ve yönetimi olarak camiayı kenetleme doğruları savunup yanlışları ikaz etme görevini layıkının ötesinde yerine getirdiğine inanıyorum. Divan Kurulu bizim anlayışımıza göre bir futbol kulübünün en üst noktasıdır, çatısıdır. Kulüp başkanları her zaman için yanlış yapabilir, hata da yapabilir. Bunları en doğru şekilde yönetimlere aktarmak, yönetimlerin dikkatini bu noktaya çekmek daha fazla sıkıntı yaşamadan buraya dönülmesi noktasında camia adına görev yapan, akil insalar topluluğudur. Geldiğimizden beri Divana karşı her zaman farklı bir bakış açısıyla saygı çerçevesinde divanın ikazalarını, önerilerini, camianın en üst noktasında görev yapan insanların tavsiyeleri olarak değerlendirmiş ve hareket etmişizdir.

Sayın başkanımızın seçimde göreve devam etmeleri ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın görüşüdür. Bugüne kadar verdikleri destekten, hizmetten dolayı divan başkanımıza, kurul üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerin artarak devam etmesi artarak devam etmesi en büyük temennimiz.

3 YÜKLEME YAPMAK ZORUNDA KALDIK...

Pandemi öncesi lig lideri olarak başladığımız süreç ve orada yaşanan sıkıntılar arzu edilmeyen saha sonuçları neticesinde takımımız ligi 2. Olarak tamamladı. ZTK kazanarak kulübümüzün müzesine bir kupa armağan etme şansı bize nasip oldu, kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Emek veren herkese doktorundan malzemesine kadar teşekkür ediyorum. Pek fazla üzerinde durulmadıysa 9 sene üzerine kulübümüzün müzesine giren ilk kupa, 2004 yılında ligi 2. Tamamlayarak kupa almıştık, bu da 16 yıllık süreçtir. Pandemi nedeniyle pek alışık olmadığımız bir süreç yaşadık. SIkıştırılmış bir transfer dönemi ve sıkıştırılmış hazırlık dönemi. Daha önce de ifade ettim uygulanacak programın açıklanacak takvimin son derece hassas ve özellikle de spor hekimleri, bilimcileri tarafından açıklanması gerektiğinin konusunda ciddi şekilde ısrarcı olduk. Bir sezonda futbolculara 3 yükleme yapmak zorunda kaldık, devrede yapılan yükleme Mart’ta kesintiye uğraması Mayıs ayında 2. Yükleme sezon başlangıcı 12-15 Eylül öncesi 3. Bir yükleme bu şekilde devam edecek olaN Trabzonspor olarak baktığımız zaman 55-58 maçlık bir maraton. Bunu normal şartlar altında yeteneği ne olursa olsun futbolcunun kaldırması mümkün değil. Olası sakatlıkların önüne geçmek amacıyla hassas açıklanması gerektiğini konuştuk ama bu süreç yine federasyonun sıkıştırılmış bir takvim koymasından öteye gitmedi.