Trabzonspor'un patronu Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için son sözü söyledi: “Sevilla ve Manchester United’tan Yusuf ile Abdülkadir için 20 milyon Euro’luk (133 milyon TL) teklif aldık. Ama 30 milyon Euro’dan (200 milyon TL) aşağıya satmayı düşünmüyoruz. Onlardan gelecek parayı altyapıya ayıracağız” 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, adı Avrupa’nın devleriyle anılan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İki yıldıza gelen tekliflerin yeterli olmadığını söyleyen Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Yusuf ve Abdülkadir için artık ciddi teklifler alıyoruz. Ama şu an için istediğimiz rakamlar elimize ulaşmadı. Başta İspanya’dan Sevilla ve İngiltere’den Manchester United olmak üzere iki oyuncumuz için 20 milyon Euro teklif edildi.”

‘Hedeflerimiz var’

“Bizim beklediğimiz rakam belli. Yusuf ve Abdülkadir’i toplam 30 milyon Euro’dan aşağıya satmayı düşünmüyoruz. Onlardan gelecek para ile de birçok hedefimiz var. Bu parayı, altyapımıza ayırmak istiyoruz. Öncelikle tesisleşmeye önem vererek kamp merkezlerinin iyileştirilmesi konusunda bir takım adımlar atacağız. Ayrıca Trabzonspor Koleji gibi de bir projemiz var.

 ‘Beklentilerin üstüne çıktık’

Fırtına’nın bu sezon sergilediği performanstan oldukça memnun olduğunu da dile getiren Başkan Ağaoğlu, gelecek için oldukça umutlu olduklarını söyledi. Ağaoğlu, “İyi bir sezon geçirdik. Beklentilerimizin üstüne çıktığımızı düşünüyorum. Kalan haftalarda da tüm maçları kazanabiliriz. Bunu başarırsak gelecek sezona moralli girer ve çok büyük bir adım atmış oluruz” diye konuştu. 

(fanatik)