61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Fenerbahçe mücadelesi öncesi 61saat’e açıklamalarda bulundu. 

Taraftarların son idman Akyazı’da yapılsın talebini değerlendiren Ağaoğlu konunun Ünal Karaman’a bağlı olduğunu ifade etti. 

KARAMAN'IN İNSİYATFİNDE OLAN BİR KONU

Taleple ilgili konuşan Ağaoğlu “Konu tamamen teknik direktörümüz Ünal Karaman’ın insiyatifinde olan bir karar. Geçmişte örnekleri yaşandı ancak bu konuda görüş belirtmem doğru olmaz. Stadyum şartları, hava şartları gibi konular var düşünülmesi gerekilen bir konu” 

AKYAZI'DA ŞÖLEN HAVASI YARATALIM

Taraftarın tüm biletleri tüketmesi ile ilgili konuşan Ağaoğlu “Tüm taraftarlarımız teşekkürr ediyorum. 90 dakika boyunca son düdük çalana kadar takımı desteklerini takımın arkasından çekmemesini rica ediyorum.  Bilet alırken gösterilen hassasiyeti tribünde göstermelerini istiyorum orada şölen havası yaratalım” dedi. 

ALİ KOÇ GELİRSE YANIMDA İZLER

Ali Koç’un gelme kararını değerlendiren Ağaoğlu “Kendisi geleceğini deklare etmiş. Akyazı Stadyumunda misafir başkanların yeri hazırdır. Kulüp başkanlarının yeri benim sağımdır. Her stadyumda böyledir. Bazı başkanlar çeşitli nedenlerden dolayı stadyumda yan yana oturmuyorlar. O da doğru bir hareket değil. Onun da bir anlamı ve mesajı vardır. Şartlar her ne olursa olsun bir başkan takımı asla yalnız bırakmamalı, küstüm gitmiyorum olmaz. 

HER MAÇA GİTMEK İSTERİM

Ben Ahmet Ağaoğlu olarak tüm maçlarda yerimi almak için çaba sarf ediyorum. Futbolcunun seni görmesi onun için ayrı bir motivasyon kaynağıdır. Geçmiş zamanlarda Gençlerbirliği maçını oynuyoruz. Hakem bizi resmen doğradı. O dönem Gökdeniz bize “İstiklal marşı okunurken tribüne baktık orada başkanı ve sizi göremeyince bu maçta bizi doğrayacaklar dedim içimden” dedi, ki doğradılarda. Bu sebepten dolayı her maça gitmeye özen gösteriyorum. Özel iş, sağlık durumları olur orası ayrı konu. 

FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA LİSTEYİ VERECEĞİZ

Kongrede adaylığını değerlendiren Ağaoğlu “Allah’ın izni ile adaylığımızı duyurduk. Yönetim kurulunda kimlerin olacağı çok konuşuluyor. Konu ile ilgili Fenerbahçe maçından hemen sonra listemizi teslim edeceğiz” dedi.