Burak Yılmaz ayrılacak mı?

Kontratları devam eden oyuncularla ben yolumu neden ayırayım? Kulübün başkanı dahil olmak üzere değeri eden yönetici, başkan ve futbolcu bir başka kulübe satılabilir ve transfer edilebilir.

Devre arası 1461 Trabzon ve altyapıdan 3-4 oyuncu A takım kadrosuna katılacak. Ciddi bir şekilde takip ediyoruz ve ilgileniyoruz. Amatör takımlardan 32 oyuncu transfer ettik Trabzon'da. Sınırlı olacak değil. İzleme ekibimiz hemen hemen ülkenin her ilini tarıyor bütün maçları seyrediyor. Bize uyum sağlayabilecek oyuncları kadromuza dahil edip, bunun içinde yabancı uyruklu oyuncularda olabilir. Düşük maliyetli genç ve tecrübeli oyuncularda takım içerisinde yer alacaktır. 3 yıllık süreç içerisinde uygulayacağımız programın temel taşları.

Kulübler Birliği ile ilgili:

Bildirinin yayınladığı saate kadar bize metin gelmedi. Bize söylenen ile yayınlanan arasında farklar var. Bize bildiri yayınlanacağı saate kadar bize bir şey gelmedi. Bizde televizyon ve internet üzerinden gördük. Çok açık söyleyim. Bana söylediğinin çok dışında bir bildiri olduğunu gördüm.  Daha sonra Fikret Orman'la da konuştum.

Gelmeden yayınlandı. 'Orada bir karışıklık olduğunu söyledi' dedi. Bildiri ile ilişkimiz bu. Ben bildirideki ifadeleri ağır buldum.

Bu Trabzonspor Kulübü'nün uslubu değil. Neyin gereğini yapacaksınız yani? Bana gelseydi ben de görüşümü ifade ederdim.

İfadelerimize değer verilseydi farklı bir metin yayınlanırdı ve tartışmalar bu noktaya gelmezdi. Geldiğimizden beri amacımız zaten bu. Türk futbolunun üzerinde gereksiz bir gerginlik var.