Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün TRTSpor’da canlı yayına katıldı. Gündem Futbol programında soruları yanıtlayan Ağaoğlu, ilk olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak başladı. 

Ağaoğlu,  Burak Yılmaz ile ilgili gelen soruya da cevap verdi.

BURAK YILMAZ PİŞMANLIĞI YAŞIYOR MU?

Ağaoğlu "Yok hayır asla... Burak Yılmaz suanda Beşiktaş’ın oyuncusu. Bir başka takımın oyuncusu hakkında yorum yapma hakkına sahip değilim. Benim bütün konsantrasyonum kendi takımıma. Nwakaeme’yi, Ekuban’ı, ne iyi etmişiz de almışız…  Rodallega’yı seyrederken ne iyi etmişiz de takımda tutmuşuz. Sosa’yı seyrederken ne iyi yapmanızda takımda tutmuşuz. Kaptan yapmışız. Burak Yılmaz Beşikta’a gittiğinde “Hayırlı uğurlu olsun” dedim. Son söylediğim oydu. Bir kez daha tekrarlıyım. “Hayırlı uğurlu olsun” 

BURAK İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?
Yok hayır… Kendi sıkıntılarımız, kendi gündemimiz o kadar yoğun ki… Aile yaşantımızdan tutun da sosyal hayatımız. Ciddi şekilde bundan etkilendi. Yatıyoruz Trabzonspor kalkıyoruz Trabzonspor.. Problem sıkıntı. Diğer kulüplerde değişik şekilde benzeri şekilde sıkıntıları yaşıyor. Bunun onla bağlantısı yok. Görüşmememizin.. Kendi topçularımızla bile neredeyse maçtan maça görüşür hale geldik. " ifadelerini kullandı.