Maçın ardından konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kora kor bir mücadele gerçekleştiğine dikkat çekti. Ağaoğlu, “Maçlar tehir edildiği günden bu yana bu ligin oynanacağı inancını taşıdım. Bu konuyla ilgili yorum yapmayan birkaç kulüpten birisiydi Trabzonspor şükürler olsun ki başladık.

Lider maçını oynuyorsa 1. kanaldan verilir. Saygı göstermek zorundasın. Öyle ümit ediyorum ki yayıncı kuruluştan tatmin edici cevap alamadık. İnşallah bununla ilgili açıklama yaparlar da rahatlarız.

Mücadelenin kora kor, yoğun olduğu müsabaka yaşadık. Belki heyecandan bana öyle gelmiş olabilir. 37. dakikadan sonra 10 kişi oynadık. 10 kişiye rağmen ben takımın performansından emindim. 3 haftadır takımla beraberdim. Bütün çalışmaları izliyorum. Böylesi mücadelede 10 kişi kaldıktan sonra, geri düşsek dahi maçı çevirme aksiyonu olacağından eminim. 90 gün üstüne ilk defa topla buluşuyorsunuz. O ilk maçın psikolojik baskısı, ne şekilde takımı etkileyeceği konusunda endişelerim vardı. Ama doğrusunu söylemek gerekirse o endişeler yersiz kaldı.  8 maçımız vardı 1 gitti 7 kaldı. aynı ciddiyet ve mücadele gücünü sahaya yansıtarak oynamak zorundayız” dedi. 

FENERBAHÇE İLE OYNANACAK ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI


Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili de konuşan Ağaoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: 
“Fenerbahçe zirve mücadelesinin biraz gerisinde kaldı. Ligden fazla bir beklentisi yok gibi görünüyor. Saygısızlık etmek istemem, kimsenin emeğine çabasını. Ne olacağı lig bitmeden beli olmaz ama kupaya daha fazla önem veriyorlar. Vermesi doğal. İlk maçta aldığımız 2 - 1’lik skoru avantaj olarak görmüyorum. Hele rakibiniz Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’sa.. Bugün ki mücadeleye yakın olacaktır. Bugün biraz yordu.. 

HEDEFİMİZ 2 + 1 KUPA


Takvim sıkışık. Hepsi zorluk derecesi yüksek maçlar. Tekrar söylüyorum. Kimse yanlış anlamasın. Rakiplere saygısızlık etmek istemiyorum. Bizim hedefimiz 2 kupa, hata 2 + 1 kupa. Bunun gereğini yerine getirecek hırsa sahibiz. İnşalah sezon sonu geldiğinde bu dileklerimizi düşüncelerimizi gerçekleştirmiş oluruz”