61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’dan Lille’ye transfer olan Yusuf Yazıcı, cumartesi Monaco ile Lille arasında oynanan maçta sakatlandı. Çapraz bağlarının koptuğu belirtilen Yusuf Yazıcı’ya bir geçmiş olsun telefonu da Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan geldi. 

Kulüpler Birliği Toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf’a telefon açtığında aralarında geçen diyaloğu paylaştı.



Yusuf ile dün erken saatlerde konuştuğunu kaydeden Ağaoğlu, “Gerçekten çok üzüldüm. Şimdi şartlar ne olursa olsun, Yusuf nerede olursa olsun bizim çocuğumuz bizim evladımız. Bizim kardeşimiz. Hangi takımın formasını giyerse giysin bizim futbolcumuz. Gerçekten çok üzüldüm” dedi. 

Yusuf’a moral vermek için telefon açtığını belirten Ağaoğlu, “Yusuf bana moral verdi. Morali yerinde, olabileceğini söyledi. Hatta esprili bir şekilde “başkanım baktım Trabzon’da bütün arkadaşlarım, birinin çaprazı, birinin menisküsü, birinin ayağı kırıldı, bende arkadaşlarımı yalnız bırakmışım dedim. Bende Çaprazımı kopardım”. 

1 haftalık bekleme süresi olacak. Ödem ve kanamanın inmesi için. Ondan sonra tekrar MR çekilip ameliyatının nerede ve ne şekilde yapılacağının kararını verecekler. Ama dediğim gibi camia olarak çok üzüldük. Sevdiğimiz bizim marka elçimiz olan bir kardeşimiz. Çok da iyi gidiyordu. Alışma sürecini çok çabuk atlattı. Çok da iyi gidiyordu. Ama şansızlık futbolun içinde bunlarda var. İnşallah Allah, başka hiç bir futbolcuya, böylesine bir sıkıntı yaşatmaz” diye konuştu.