61SAAT SPOR SERVİSİ

Rizespor’un küme düşmesinde sorumlu olarak tutulan Trabzonspor’da böyle olmadığını anlatmak için Ahmet Ağaoğlu’nun ilişkileri düzeltmek adına harekete geçtiği öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu şu ifadelere yer verdi;

‘’Şartlar ne olursa olsun, bir birinize düşman olmadığınız takdirde, devletler için de geçerli aileler için de geçerli komşularınızla iyi geçinmek zorundasınız. Komşuların gücü birleştiğinde ortaya farklı tablo çıkar. Apartman olarak veya mahalle olarak güç olursunuz. Trabzonspor şartlar ne olursa olsun bunu sağlamak zorunda. Beni en fazla rahatsız eden konulardan biri Trabzonspor Rizespor gerginliği.. Geçen hafta gidecektim. Yine bu sıkıntılardan dolayı erken görüşme yapmak için Rizespor’un maçı Pazar günüydü. Ben Cumartesi İstanbul’a dönmek zorunda kaldım. Rizespor’un maçına gidecektim. Bu hafta Rize’de deplasmanda biz de deplasmandayız. Bir aksilik olmazsa gideceğim. Tepki olacak diye iki kulübün sorumluluğunu üzerine almış insanların, ben bundan imtina edeyim diye bir şey yok. Tepki bir olur, iki olur. Bunu insanlara anlattığınızda Karadeniz insanı kıvrak zekalıdır. Samimiyetinize inandığınızda fazla sıkıntı üzerine girmeden bu sıkıntıyı aşabileceğimizi düşünüyorum. 

orası futbol coğrafyası.. Trabzonspor kendi içinde sıkıntılar yaşadığında, bölünmeler yaşandığında Trabzonspor irtifa kaybediyordu. Trabzon, Rize, Samsun, Giresun kendi arasında sıkıntılar yaşadığında bölge sporu irtifa kaybediyor. 

Ne kadar acı değil mi? Samsun’un küme düşmesi. Tesis bakımından en zengin illerinden birisi. Mükemmel stat ama takımı bir alt kümeye düşüyor. O gücün bir şekilde hareket etmesi lazım. Geçebilirde…’’

Açıklamaların tamamını buradan okuaybilirsiniz >>> AHMET AĞAOĞLU'NDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR