Trabzonspor'un Bayer Leverkusen'den transfer etmek istediği Aleksandar Dragovic'in görüşmelerinde menajer Ahmet Bulut'un devreye girerek, bordo-mavilillerin bu transferine engel olduğu iddia edilmişti. Dragovic'in menajeri Atakan Yiğit'e yönelik Ahmet Bulut'un sahte belge düzenleyerek, 26 yaşındaki Avusturyalı stoperi Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi kulüplere teklif ettiği öne sürülmüştü. Ahmet Bulut, Sporx'e yaptığı açıklamada sosyal medyada dolaşan bu belgelerin ve haberlerin yalan olduğunu, hukuki işlemleri başlattığını açıkladı.

İŞTE AHMET BULUT'UN AÇIKLAMASI...

Türkiye'nin en değerli kulüplerinden biri olan Trabzonspor'la ilgili bir transfer hususunda adım geçen bazı haberler yapılmaktadır. Bana ait olduğu iddia edilen düzmece bazı yazışmalar ortaya atılarak Trabzonspor camiası ile karşı karşıya getirilmem hedeflenmektedir..

1- Söz konusu yazışmalar kesinlikle bana ait değildir..

2- Trabzonspor'un söz konusu transfer girişimiyle en ufak bir alakam yoktur ve olmamıştır. Kaldı ki, olsaydı bile ancak Trabzonspor'un lehine olabilirdi.

3- Bu konuda avukatlarım aracılığıyla gereken hukuki işlemler başlatılmıştır.

4- Uluslararası bir FIFA menajeri olarak, işimi ne kadar titiz ve ciddi yürüttüğüm zaten kamuoyunun takdiridir. Bu tip asılsız konularla ilgili adımın yıpratılmasına dönük çabaları esefle kınıyorum. (sporx)