Bayramlaşma törenine Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın transfer çalışmaları nedeniyle yurt dışında olmasından dolayı katılmazken katılımcıları Asbaşkan Ahmet Çubukçu karşıladı.

Trabzonspor yönetim kurulunun hazır bulunduğu törene siyasilerden CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci bizzat katılırken AK Parti’den yetkili isimler yerini aldı.

Trabzonspor’un efsanelerinin de katıldığı törene eski teknik direktör Hami Mandıralı, Trabzonspor eski başkan adaylarından Celil Hekimoğlu’da katıldı.

Bayramlaşma töreninde 61saat.com mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu “ Atay Aktuğ başkanımızın döneminde Trabzonspor’da yöneticilik yaptım. Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu dönemine göre burada müthiş bir kalabalık var. Bu bizim ilk bayramımız. Sağ olsun delegelerimiz ve köklerimiz bizi yalnız bırakmadı. Biz bayramlarımızı çok önemsiyoruz birlik ve beraberlik en üst düzeyde olmalı.
Gerçekten de böyle hınca hınç bir bayramı uzun zamandır görmemiştik.

BAŞKAN ROMA’DA

Trnasfer çalışmaları ile ilgili kısa bir bilgi veren Çubukçu “ Transfer çalışmalarımız sürüyoruz. Başkanımız Muharrem Usta bugün burada olamadı. Burada olsa idi bir nebze daha kalabalık yaşanacaktık. Kendisi şu an İtalya’nın Roma şehrinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer işleri biraz zor. Yerli transfer bölümünü biz Trabzon’da çözdük. İmza atılmadan konuşmamak gerekir. Trabzonspor Kulübü önümüzdeki sezon inşallah yeni stadı ile birlikte üst düzey bir görünüme kavuşacak.  Trabzon halkını biraz daha sevindirmek ve hüsrandan kurtarmak için çalışıyoruz” dedi.