61SAAT SPOR SERVİSİ -

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan bordo mavili takımın genç yeteneği Ahmet Hakan Sevinç geri dönüş için gün sayıyor.

Altyapıda gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren genç yetenek Ahmet Hakan Sevinç geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un kampında da yer almıştı.

Trabzonsporlu futbolseverler genç yeteneğin A takımda süre almasını beklerken Ahmet Hakan’ın yaşadığı sakatlık herkesi üzmüştü.

3 ay önce Trabzonspor’un Ankaragücü ile oynadığı U21 maçında ikinci kez sakatlanan Ahmet Hakan’ın en geç Ekim ayında sahalara geri dönmesi bekleniyor.

Trabzonspor formasını giymekte kararlı olan ve asla pes etmeyen Ahmet Hakan, her gün kuvvet ve denge antremanları yaparak kendini yeni sezona hazırlıyor.

Trabzonspor U21 takımıyla 18 maça çıkan Ahmet Hakan 4 gol 7 asitle 11 gole etki yaptı.

ASLA PES ETMECEĞİM!

Ahmet Hakan Sevinç yaşadığı sakatlık ile ilgili “Bilindiği üzere bundan yaklaşık bir sene önce çapraz bağlarımdan sakatlık yaşamış ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalmıştım.Malesef 2 hafta önce oynanan Ankaragücü maçında çapraz bağlarımdan tekrar sakatlandım. Her ne olursa olsun asla pes etmeden yeşil sahalara geri dönmek için ve döndüğümde eskisinden çok daha iyi olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah…” ifadelerini kullanmıştı.