61SAAT HABER SERVİSİ - Bordo-Mavililerin 1 - 0 kaybettiği maçta hakem hatalarına vurgu yapan ve Sörloth’a Göztepe ceza sahasında yapılan faulün fotoğraflarını paylaşan Genç, VAR incelemesine vurgu yaptı.


Trabzonsporluların penaltı beklediği pozisyona dikkat çeken Genç, “Net kırmızı kart VAR,Net Penaltı VAR; Ancak VAR’a gitmek yok öyle mi,kimse aklımızla dalga geçmesin.Şampiyonluk yolundaki en büyük kırılmaydı bu maç.Çok daha büyük tepkiyi hep birlikte ortaya koymalıyız.Adaletsiz MHK ve Federasyon Derhal İSTİFA edin...En büyük Trabzonspor” ifadelerini kullandı. 

Kulüpler Birliği seçimleri ile ilgili bir mesaj paylaşan Genç, şu ifadeleri kullandı: “Belli ki Klüpler Birliği Başkanlığını Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’na, Şampiyonluğu başka tarafa vermek üzere plan yapılmış. Sn.Başkana çağrımdır; Bu şekilde tepki veremezsiniz, ne yapılacaksa hep birlikte hazırız, gerekirse buna özgü toplanalım ve adım atalım.

Tüm dinamiklerimizi harekete geçirelim.Bırakın klüpler başkanlığını hatta bir tepki olarak kabul etmeyin, size şerefli klübümüzün başkanlığı onuru ile klübümüzün bugüne kadar olduğu gibi en güzel bir şekilde temsili ve klübümüzün haklarını savunmak düşer. Her platformda sonuna kadar yanındayız, yakınındayız, arkandayız. Tüm şehir hep birlikte.En büyük TRABZONSPOR”