Fulya Davası'nda kulübün zarara uğratıldığının yargı yoluyla kesinleştiğini ve yönetimin zarar tazmini için yargıya gitmesi gerektiğini savunan eski başkan adayı Hürser Tekinoktay'ın kendisi hakkında kullandığı ifadelere cevap veren Çebi, sert ifadeler kullanmış ve açıklamalarında "Babamın Trabzonsporlu olduğunu söyledi. Benim babam iyi bir Beşiktaşlı'dır. Benim şahsımı Trabzonsporlu diyerek aşağılamaya çalışmasını kınıyorum. Benim şahsımı Trabzonsporlu diye aşağılamaya çalışmasını kınıyorum. Tekinoktay'dan daha iyi Beşiktaşlı olduğumu ispatlamaya hazırım. Yaptığım işler ve görevler ortada. Böyle bir yakıştırma yapmasını hoş bulmuyorum.Babam kendi elleriyle stadın önüne bir kartal heykeli koydu. Onun ismini oraya Fikret Orman koydurdu. Varsa yüreğiniz oradan çıkartın o ismi" ifadelerini kullanmıştı.

Görüntülerin bir bölümün sosyal medyaya düşmesi sonrası yanlış anlaşılan Çebi, Trabzonsporlu taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı.

ÇEBİ BU SÖZLERLE DÜZELTTİ!

Yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını öğrenen Çebi, ''Trabzonsporlu olanlar son derece saygın insanlar ben bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Benim bir Beşiktaşlı başkan olma sıfatım varken Trabzonsporlu olduğumu söylemek doğru değil ben bunu ifade etmek istedim. Lütfen bunu belirtmek istiyorum yoksa Trabzonsporlular hepsi çok saygın insanlar ama ben Beşiktaş başkanıyken bunun söylenmesi hoş olmamıştır'' ifadelerine yer verdi.