61Saat Spor Servisi - Sabah Gazetesi tarafından 3. kez düzenlenen UFEF, bugün Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türk futbolunun geleceğini tasarlamaya yönelik başlatılan, ekonomi, yönetim, altyapı, pazarlama ve teknolojik desteğin konuşulacağı 'Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Trabzon'da yaşadığı anasını paylaştı. 

BJK Trabzonspor maçı için şehre geldiğini anlatan Çebi "Biraz gülelim diye anlatabilir miyim, Trabzon’a gidiyoruz Şenol hoca hocamız. Maça yetişmeye çalışıyorum. Taksiye bindim havalimanından gidiyorum. Trabzonlu taksi şoförü ben de Trabzonluyum. Başladı Şenol Güneş'i eleştirmeye "O ne anlar futboldan sağdan onu koyacaksın bunu koyacaksın" Şu anlamda söylüyor Trabzon’da daha zor onun baskı altında. Trabzonlu futbolu çok iyi bilir hemen hemen her şeyi çok iyi bilir. Doğru ama  İtiraz etmedim. " ifadeleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Sözlerini sürdüren Çebi "Şenol hocamı tebrik ediyorum, size verilen değer az bile. Camiam da size halen değer veriyor. Trabzon’daki değer de belli, sabırlı olun. " ifadelerini kullandı.