61SAAT SPOR SERVİSİ

MASAYA OTURDULAR
Edinilen bilgilere göre: 1461 Trabzon’dan devre arası Trabzonspor’a kiralık olarak 44.000 Euro’ya imza atan ve maaşının artmasını isteyen Akakpo Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın’ın olmadığı görüşmede İdari menajer Emrah Tok, Altyapı Sorumlusu Suat Şen, Başkan Yardımcısı Ahmet Çubukçu ve yönetici Ali Rıza Egemen ile masaya oturdu.
Yapılan görüşmeler sonucunda Togolu savunma oyuncusuna 11.000 Euro maaş teklif edildiği öğrenildi.

AKAKPO MENAJERİNİ ÇAĞIRDI
Takım standartlarında bir maaş isteyen ve edilen rakamı beğenmeyen Serge Akakpo, Türkiye haklarını elinde bulunduran menajerini Trabzon’a çağırdı. 
Trabzonsporlu yetkililer ile görüşme gerçekleştiren Er’in istediği rakama Bordo Mavili kurmaylar yanaşmayınca taraflar masadan kalktı.

PAZARLIK SONUÇ VERMEYİNCE
Transferde mutabakata varılamaması sonucu oyuncusu ile bir görüşme daha gerçekleştiren menajer Sedat Er’e bu sefer Serge Akakpo tarafından transferde devre dışı kaldığı bildirildi.

MENAJER KONUŞTU “OYUNCUMUN AKLINI KARIŞTIRDILAR”
Yaşanan olayı sorduğumuz Menajer Sedat Er ise yaşananları doğrulayarak “Benden önce Trabzonspor kulübü bilgim dahili dışında oyuncu ile görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra Trabzon’a geldim transfer için oturduk görüştük fakat istediğimiz rakama bir türlü gelemedik. Oyuncumun aklını karıştırmışlar. Bana ilginç durumlar aktardı. Akakpo bana, geleceğimi düşünmek zorundayım benim bu transferimi kulübe yakın bir menajerin yürütmesini istediğini söyledi ve beni devre dışı bırakıp yönetime yakın bu isim ile çalışacağını söyledi. Oyuncunun transferindeki olumsuzlukların benimle alakalı olduğunu düşünmesi gayet normal bu seneki tüm çalışmalarımızda tüm oyuncu ve menajerler gibi bende sıkıntı yaşadım. Oyuncunun önünü açmak adına bu transfer dosyasında başka bir isimle çalışmak istemesine bende onay verdim ver karşılıklı anlaştık.”