Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, kurutulmaya yüz tutmuş futbol tarlasını Akçaabatta yeniden canlandıracaklarını söyledi.
Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzonun ve Akçaabatın köklü kulüplerinden olan Tütünsporu iadeyi ziyarette bulundu. İki kardeş kulübün buluşmasında Trabzon ve Akçaabat futbolu masaya yatırıldı.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Trabzon futboluna birçok isim kazandıran Akçaabatta futbolun kurumaya yüz tuttuğunu belirterek, "Akçaabat Sebatspor ve Tütünspor, Trabzon ve Akçaabatın çok önemli iki kulübü. Futbol tarlası olan Akçaabat son dönemlerde bu özelliğini yitirdi. Akçaabatta futbolun yeniden canlanması için başlattığımız çalışmalar planladığımız şekilde ilerliyor. Tarihi futbol geçmişiyle dolu olan Akçaabatta futbolun yeniden eski günlerine kavuşması için yapılacak olan tüm çalışmalar için seferber olabiliriz. Bunun için ortak akla ve çalışmaya ihtiyaç var. Bu manada üzerimize düşene yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tuylu ise Akçaabatta futbolun yeniden canlanması için üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceklerini ifade ederek, Akçaabat Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Ziyaretin anısına ise Tuylu, başkan Zeki Öztürke Tütünspor atkısı hediye ederek boynuna astı.