Spor Toto Süper Lig'e Kasımpaşa galibiyetiyele başladıktan sonra deplasmanda Gaziantepspor karşısında şok bir mağlubiyet alan Trabzonspor, bu akşam kendi sahasında Osmanlıspor'u konuk ediyor. 
Maçın öncesinde konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “ Bu müsabakada ki duruşumuz, aklımız, eylemlerimiz bu müsabakaya yönelik olmalı. Yoksa biz aklımızı Avrupa maçında tutarsak burada çok başarılı olamayız. Zor durumlarla karşılaşabiliriz. Avrupa)da oynamak, oyuncuya farklı bir şahsiyet veriyor. Nefsiyle iyi mücadele eden bunu pozitif olarak diğer müsabakalara yansıtıyor Aklı orada olup nefsiyle mücadele edemeyen çok aşağıda oluyor. Bu anlayışı ortadan kaldırmaya çalıştık. Bugün bakalım ne olacak” dedi. 

Trabzonspor’un 3’lü defans yapacağına dikkat çeken Akçay, “Rakibimiz 3’lü oynayacak. Tahmin ediyoruz sahaya öyle çıkacak. Biz de ona göre bazı önlemler bazı planlar geliştirdik. Ama bu kısa süreli çalışmalar oldu. Ne kadar başarılı olacağımız rakibimizin bu sistemi ne kadar uygulayacağına bağlı. Sürpriz hareket yollarını Trabzonspor bize düşündüğümüzden daha farklı yapabilirse belki oyuncu değişikliğine gideceğiz. Belki saha duruşumuzu değiştireceğiz. Trabzonspor maçın favorisi. Beraberlik bile bizim için burada son derece önemli sonuç olur. Eğer bunu başarırsak Avrupa açısından bizim için önemli olur” dedi.