Akçay açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bu hafta oynamış olduğumuz Çankırıspor maçı rakibimizin küme düşme korkusunu ensesinde hisseden bir takım olması sebebiyle çok zor bir deplasman müsabakası olarak önümüzde durmaktaydı. 

Takımımız maça iyi bir başlangıç yaptıktan sonra golü bulup devreyi önde kapatmasına rağmen bireysel bir hata sonucu yediğimiz golün ardından bir sporcumuzun kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasından dolayı skoru koruyarak önemli sayılabilecek 1 puan almayı başardık.

Galibiyetin bizleri taşıyacağı yerin bilincinde olmamıza rağmen mağlup olmamanın da bizi puan cetvelinde bir basamak yükseltebileceğini hesaplamıştık ve öylede oldu. Sporcularımızı kötü zeminde vermiş oldukları bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ayrıca müsabakanın hakemini göstermiş olduğu yönetimden dolayı tebrik ediyorum.

Bu hafta sonu sahamızda oynayacak olduğumuz Adıyamanspor müsabakası rakibimizin puan cetvelindeki yeri itibariyle bizi yanıltmaması gereken ve yüksek motivasyon gerektiren bir maç olacaktır. Bu bilinçle hazırlanacağımız karşılaşmadan galip ayrılacağımız hususunda sporcularıma olan inancım tamdır. TENE HİZMET EDENLE, CANA HİZMET EDEN BİR DEĞİLDİR.”