Antalyaspor karşısında cezaları nedeniyle Olcan, Alanzinho ve Colman'a forma şansı veremeyen, bu oyuncuların yerine Celustka, Volkan ve Alanzinho'yu sahaya süren tecrübeli teknik adam, Akhisar karşılaşmasında rotasyon yapacak. Serkan'ı yeniden ilk 11'de sahaya sürmeyi ve Celustka'yı kulübeye çekmeyi planlayan Kafkas'ın, performansından memnun kaldığı Volkan'ı kesmeyeceği ve Olcan'ın da forma giymesiyle her iki kanattan hücumu desteklemeyi düşündüğü öğrenildi. Defansın önünde Zokora ve Soner ikilisi gösterdikleri uyumla formayı bırakmazken, Alanzinho'nun yerine bir hafta dinlendirilen Adrian'ın yeniden sahaya sürüleceği öğrenildi. Bordo - mavililerin forvetinde ise neredeyse tek alternatif olan Henrique görev yapacak.

KARDEŞ ŞENER'DEN MOTİVASYON PİRİMİ

Trabzonspor'un Antalyaspor galibiyetiyle başladığı seriyi Akhisar karşısında da sürdürmesi için bu maçtaki galibiyete ekstra motivasyon sağlanması amacıyla özel primler verileceği de öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kardeşi TVA Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener'in de Akhisar galibiyeti halinde oyunculara 200 bin lira galibiyet primi vaad ettiği ileri sürüldü.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, Pazar günü oynayacağı Akhisar Belediye maçı için yarın yola çıkacak. THY'ye ait özel uçakla saat 14.30'da İzmir'e hareket edecek olan bordo- mavililer maçın ardından Sun Express'in 21.30'daki tarifeli uçağıyla İzmir'den Trabzon'a dönecek.