İki gündür gündemi meşgul eden Aykut Demir ile Ersun yanal arasında yaşadığı iddia edilen sakal kesme olayının, düzmece bir haber olduğu bugün Trabzonspor’un resmi web sitesinden yapılan açıklama ile de belli oldu.

Trabzonspor‘dan yapılan açıklamada; Bazı basın yayın organlarında Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın futbolcularımıza sakal yasağı getirdiği yönünde haberler çıkmıştır. Böyle bir yasak söz konusu olmadığı gibi, kılık kıyafet ve yaşam tarzları kişilerin özgürlük alanına girmektedir. Trabzonspor Kulübü'nün işi kişilerin özgürlük alanına müdahale etmek değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verilmişti.

Özellikle Akit Gazetesi’nin bugünkü manşetinde yer alan ve 28 Şubat dönemine atıfta bulunularak Ersun Yanal’ı direkt hedef alan haberin arkasından, Fanatik Fenerbahçeli bir muhabir çıktı.

Fenerbahçe’nin yarıştığı tüm kupaları kaybetmesi üzerine, sarı lacivertli taraftarlar tarafından seslendirilen Ersun Yanal ismi akıllara bu haberin arkasında Fenerbahçe mi var sorusunu getirdi.

İşte bugün Akit Gazetesi’nde yayınlanan haberin fanatik Fenerbahçeli Muhabiri;