61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Rizespor karşı karşıya gelirken, maç öncesi gerçekleşen seremonide duygu dolu anlar yaşandı.

İdlib'de, Esed rejiminin düzenlediği alçak hava saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit olmuş ve 32 askerimiz yaralanmıştı. Trabzonspor, şehit düşen 33 askerimizi Karadeniz derbisi öncesi unutmadı.

İKİ TAKIM TARAFTARI TEK SES OLDU

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor taraftarları, karşılaşma öncesi stadyumda birlikte tezahüratta bulundu. 'Aramız bozuk, kanımız değil' diye bağıran Çaykur Rizespor taraftarlarına, Trabzonspor taraftarları da tezahüratlarla destek verdi. Daha sonra her iki takım taraftarları birlikte, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye slogan attı. Stadın da dört bir yanı Türk bayrakları ile donatılırken tribünlere gelen binlerce taraftar, ellerindeki ay-yıldızlı bayrakları dalgalandırdı. Ayrıca maç öncesi Suriye´nin İdlib kentinde şehit olan askerlerin isimleri stat hoparlörlerinden okunurken taraftarlar da hep birlikte 'Burada' diye yanıt verdi. Trabzonsporlu futbolcular da, karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya üzerinde ay-yıldız basılı siyah renkte tişörtlerle çıktı.

FUTBOLCULAR SAHAYA PANKARTLA ÇIKTI

Medical Park Stadı´nda oynanan maç öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, futbolcular da sahaya 'Milletimizin başı sağ olsun' pankartıyla çıktı. Stat kenarındaki reklam panolarına 'Bir ölür, bin diriliriz' yazıları yazıldı. Trabzonspor takımını taşıyan otobüsün önüne de Türk bayrağı asıldı

İDLİB, MUSUL VE KERKÜKLÜ TÜRKİYE HARİTASI

Öte yandan açılan pankartlarda İdlib, Kerkük ve Musul'un yer aldığı Türkiye haritası dikkat çekti.