PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'da teknik direktör Ekrem Al, kendileri için bir hayli önem taşıyan Şanlıurfaspor maçına kazanma parolası ile çıkacaklarını söyledi.

Al, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor karşılaşmasının takımı ile çıkacağı ilk maçı olacağını ifade ederek, "Bulunduğumuz konum, 1461 Trabzon’a yakışmıyor. Bir an evvel buradan uzaklaşmalıyız. Hızlı tırmanışa geçmemiz için eski enerjimize kavuşmalıyız" dedi.

Kritik bir maça çıkacaklarını vurgulayan Al, şöyle devam etti:

"Uzun zamandır kazanamıyoruz. Zor günler yaşıyoruz. Uzun süredir kazanamamak takım üzerinde de psikolojik bir gerilime sebebiyet verdi. Amacımız bunu dağıtmak. Eski form grafiğini yakalamak. Küme hattına kadar geriledik. Bu maçı kazanıp hem bulunduğumuz yerden uzaklaşıp hem de yeni bir hava yakalamalıyız. Bu amaç için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güvenilir ve kaliteli bir takımız. Futbolcularım ile birebir ilgilenip onların üzerindeki psikolojik baskıyı hafifletmeye çalışıyoruz. Bizim için bir hayli önem taşıyan Şanlıurfaspor maçına kazanma parolası ile çıkacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile galip geleceğimize inanıyoruz."

1461 Trabzon’da sakatlığı bulunan Jebrin, Şanlıurfaspor maçında yer alamayacak.