Çavuşoğlu, transfer çalışmaları, Trabzonspor'a transferi gündeme gelen Vagner Love ve Valencia'nın ilgilendiği iddia edilen Emre Akbaba’nın geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Çavuşoğlu’nun Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :  

“Yakın zamanda birkaç transfer yapacağız”

Yavaş yavaş transfer çalışmalarına başladık. Öncelikle kiralık olan oyuncularımız var. Birkaç tanesini tutabiliriz. Kiralık gelen futbolcuların talipleri çok. Onlarla bir uğraşımız var. Eksikler bölgeler için de futbolcu transferleri yapacağız. Görüşmelerimiz yavaş yavaş başladı. Kolay bir süreç değil. Uzun süren bir maraton. Kısa süre içinde birkaç tane futbolcuyu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. 

“VAR sistemi faydalı olabilir”

Lig her zaman zorludur. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha da yukarılara çıkmak istiyoruz. Tabi ki biz uzun yıllar Süper Lig’de kalmak istiyoruz. VAR sistemi ligimizde uygulanabilir. Faydalı olabileceğini düşünüyorum. 

“Bize Vagner Love ile ilgili teklif gelmedi”

Vagner Love konusunda haberler var ama yalan haberler ortada dolaşıyor. Love konusunda bana gelen bir teklif yok. Şu anda biz devam etmesi taraftarıyız. Alanya’dan çok memnun ve mutlu. Şu an için gelen ciddi bir teklif yok. Bir teklif gelse de yüksek miktarda bir bedeli var. Gol kralı olan bir oyuncu ve çok değerli. İyi futbol oynadı ve takıma sağladığı katkı da ortada. Bana gelen hiçbir şey yok.

“Emre konusunda Trabzonspor ve Osmanlıspor bizden bilgi almıştı”

Biz TFF’ye ilk çıktığımızda da gol kralı çıkarmıştık. Süper Lig’de de ilk çıktığımız sene gol kralı çıkardık. Bu da bizim için tabi ki önemli. Devre arasında Emre Akbaba ile ilgili Trabzonspor ile Osmanlıspor bilgi almıştı. Biz de Emre Akbaba’dan faydalanacağız, kendisi takım kaptanı dedik. Durumu güzel şekilde ifade ettik. Bana hiçbir futbolcumla ilgili teklif gelmedi. Bu haberler yalan haberler. Böyle haberle ilgilenecek vaktim de yok.