Sercan Yıldırım ve Fotakis gibi isimlerden beklediği katkıyı alamayan Şanlıurfaspor, devre arasında kadrosuna büyük bir yıldız kazandırmak için düğmeye bastı. Ceylanlar,Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu için kesenin ağzını açacak.

Fanatik'in haberine göre, Süper Lig hedefiyle başladığı sezonda, 17 hafta sonunda 9 puanla zirvenin gerisine düşen Şanlıurfaspor, ara transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Galatasaray'dan Sercan Yıldırım, Yunanistan'dan milli yıldız Georgois Fotakis gibi bombalarla adından söz ettirmesine rağmen yarıştan uzak kalan Sarı-Yeşilliler'de teknik direktör Reha Kapsal, daha önce yapılan hatalara düşmek istemiyor. Hem takıma katkı yapacak hem de Şanlıurfaspor'un marka değerini artıracak bir oyuncu almak isteyen Ceylanlar'a tecrübeli hocanın verdiği isim ise taraftarı heyecanlandıracak cinsten: Alanzinho...    Trabzonspor'da forma şansı bulmakta güçlük çeken, devre arasında adı gönderilecekler arasında geçen tecrübeli orta saha oyuncusu için Bordo-Mavili kulüple temasa geçen Şanlıurfasporlu idarecilerin yapılan ilk görüşmelerden olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Brezilyalı'yla da menaceri aracılığıyla görüşecek olan yönetimin bu transferi bitirmek adına kesenin ağzını da açması bekleniyor. Sercan Yıldırım ve Fotakis'e yaklaşık 2 milyon TL gibi bu lig standartlarında yüksek bir meblağ harcayan Şanlıurfaspor'un, Alanzinho için de hiçbir fedâkarlıktan kaçınmayacağı ifade edildi.

İş adamları devrede

Sürati, çabukluğu ve üst düzey top tekniğiyle PTT 1. Lig'de kalitesini fazlasıyla göstermesi beklenen Alanzinho'nun transferinde Şanlıurfalı işadamalarının da katkısı olacağı öğrenildi. Maddi açıdan rakiplerini kıskandıracak cinsten bir güce sahip olan Güneydoğu ekibinin savunmaya da en az iki isim almayı düşündüğü kaydedildi.

EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU

Kariyerine Brezilya’nın Flamengo Kulübü’nde başlayan Alanzhino, America ve Gama takımlarında görev aldıktan sonra 2005 yılında Norveç’in Stabaek takımına transfer oldu. Stabaek forması altında 83 maçta 19 gol kaydeden Alanzhino geçtiğimiz sezon bu takımın şampiyonluğunda önemli rol oynadı. 2007 ve 2008 yıllarında Norveç’in en iyi orta saha oyuncusu olan Brezilyalı futbolcu orta alanın sol ve sağ kanadında görev yapabiliyor.