Gerektiğinde destek olurum

“Ben de elbette ki çok iyi bir Trabzonsporluyum. Trabzonluluğumla ve Trabzonspor’umla her zaman övünürüm gurur duyarım. İşlerimin yoğunluğundan fazla maçlara gidemiyorum ama televizyondan olayları ve kulübü izlemeye fırsat buluyorum. Yeri geldiğin de istenildiğin de desteklerim olur. Geçen yıl Trabzonspor’un şampiyon olduğunu herkes kabul ediyor söylüyor ama kupa neden verilmiyor” diye sordu.

Herkes güçlerini birleştiriyor!

Ağaoğlu bu hatta oynanacak F.Bahçe maçına da değinerek “ Fenerbahçe maçı öncesi iç sorunlarımızı medya önünde tartışmak kulübümüze zarar verir. Artık bu konuda Trabzonspor’un büyükleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik için adımlar atmalı. Ben hiçbir kavganın içinde olmadım olmam da. Zaten hemşerilerimizin en büyük eksikliği birbirimizi düşmanca eleştiriyoruz olmamızdır. Oysa tüm dünya güçlerini birleştiriyor ve büyüyor.

Anadolu’dan kendi öz kaynaklarının futbolcularıyla tüm dünya kendini kabul ettiren Trabzonspor neden daha da ileri gidemediğinin cevabını kavga ederek değil kendi bünyemizde tartışarak bulmalıyız. Trabzonspor tüm Trabzonsporlularındır. Trabzonspor bir dünya markası olmuştur ama bun halen farkında olmayan hemşerilerim var. Kavgayı bırakalım tüm dinamikleri birleştirerek tekrar eski o fırtınalı Trabzonspor’u yaratmak için ben elimden geleni yaparım” dedi.