61SAAT SPOR SERVİSİ

Yeni sezonda girilen yapılanma ile birlikte, takıma daha fazla altyapı oyuncusu kazandırmayı hedefleyen Trabzonspor yönetimi ve teknik sorumlularının tercihi neticesinde Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır ile birlikte genç ve yerli ekolünün son tamamlayıcı yıldızı haline gelen Abdülkadir Parmak tüm Türk spor camiasının yeni prensi haline geliyor.

Göztepe karşılaşmasında galibiyeti getiren Parmak, Twitter’da dünün çok konuşulanları arasına girerken; Türkiye’nin tartışmasız en sıradışı ve takdir edilen spor yorumcularından biri olan Ali Ece tarafından da dikkat çeken bir benzetmeye tabii tutuldu.

JOE ALLEN’I ANDIRIYOR…

Ece, Twitter’da maç analisti ve gözlemcilik konuları hakkında yazan Çağan Kesmen isimli kullanıcının Parmak hakkında attığı 

''Abdülkadir Parmak'ı 1,5 maç alıcı gözle izlemek nasip oldu, golden bağımsız baya iyi oyuncu. Enerji, efor, oyun takibi mis, topsuz her karşı sprinte cevap verdi neredeyse. Top kazanabilmesinin üstüne iyi pas alıcısı, çok amaçlı yan parça. Bu çocuk Onazi'siz bu gemiyi yürütür…’’ 

Tweet’ine verilen ''Galli Joe allen benzemiyor mu’’ cevabına dahil oldu ve onayladı. Joe Allen benzetmesine, Ali Ece ''Allen teknikle de ön plana çıkıyordu ama Abdülkadir biraz daha kirli işçi gibi.’’ şeklinde cevap veren Çağan Kesmen'e ''Biraz andırıyor gerçekten ama Çağan'ın dediği de doğru’’ sözleriyle cevap verdi.