Ali Ece, NTV'de yayınlanan 'Futbol Net' adlı programda Trabzonspor'un, Daniel Sturridge transferine dair değerlendirmelerde bulundu...

Sturridge'nin hazır hale gelmesi için belli bir süreye ihtiyacı olacağını söyleyen Ali Ece, "Form geçici, klas kalıcıdır. Sakatlanmayan bir Sturridge, Trabzonspor'a faydalı olur. Geçen sezon Liverpool'da aldığı süreye göre verdiği katkı da kötü değildi. Ekuban son birkaç yıldır elbette Sturridge'den fizik açıdan daha güçlü ancak, Sturridge geri kalan bütün özelliklerde daha üstün bir oyuncu. Sörloth ile de uyumlu bir ikili olabilirler. Sturridge'nin zaten en verimli yılları Suarez ile çift fovet oynadığı yıllardı. Ancak Sturridge'ye zaman tanınmalı. Sturridge için doğru zaman gelecektir" diye konuştu.

Trabzonsporlu taraftarların sosyal medya üzerinden başlattığı 'Sturridge dansı' akımıyla ile ilgili olarak da konuşan Ali Ece, "Daniel Sturridge'nin en popüler bilgisayar oyunlarına bile konu olan dansı ile, Trabzon'un kolbastısına yeni bir figür eklenecek. Çok eğlenceli şeyler göreceğiz" dedi.