Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'un efsane isimlerinden biri olan Ali Kemal Denizci, 28 Şubat Pazar günü oynanacak maçla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Denizci, Trabzonspor'un şampiyonluk şansını da yorumladı. Detaylar haberde...

Trabzonspor neden farklı yenilgiler aldı?

Trabzonspor'da şu sıralarda yönetim kurulu danışmanlığı yapan Ali Kemal Denizci, bordo-mavili takımın önceden pozisyon bulmak için defansta çok açık verdiğini ve bu nedenle de farklı mağlubiyetler aldığı görüşünde.

"Bu psikolojik ortamda Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yener"

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ali Kemal Denizci, "Futbolcu yeteneği konusunda Fenerbahçe önde; ama Trabzonspor takım oyunu oynuyor. Fenerbahçe hâlen takım değil. Ne oynadığı, nasıl oynadığı belli değil. Trabzonspor bundan faydalanabilir. Trabzonspor kadro istikrarı açısından da önde. Fenerbahçe'de her hafta kim oynar diye düşünüyorsunuz. Maç öncesi psikolojik ortama baktığımızda Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yener" ifadelerini kullandı.

"Abdullah Avcı'nın eseri"

Abdullah Avcı'dan övgü dolu sözlerle bahseden Ali Kemal Denizci, "Abdullah Avcı teknik direktör performansı açısından da çok önde. Takımın bu hâle gelmesi, Abdullah Avcı'nın eseridir. Bana göre başkası bunu yapamazdı" diyerek sözlerine devam etti.

"Trabzonspor tek şampiyonluk adayım diyeceğim ama..."

Öte yandan Ali Kemal Denizci, geçen sezon 2. sırada yer alan ve şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor'un şampiyonluk şansı için ise "Kadro biraz derin olsa şampiyonluk yarışında Trabzonspor tek adayım diyeceğim ama kadro bu, yapılabilecekler maksimum düzeyde yapılıyor" ifadelerini kullandı.