Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, zaferinin ardından açıklama yaptı. Açıklamalarında mahkemeden lehlerine karar çıkmaması halinde taraftarları ayaklandıracağının sinyalini verdi..

Ali Koç'un bu tehditvari açıklamaları şöyle;

"AZİZ YILDIRIM OLMASAYDI..."

"Kırgınlık yok, kızgınlık yok. Sayın Aziz Yıldırım olmasa ben burada olmazdım. Aziz Yıldırım olmasa bu stat olmazdı. Ülkemizde başlayan stat atılımı olmazdı. Basketbol salonumuz olmazdı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye kattıklarıyla efsane başkan olmayı kesinlikle hak etmiştir."

"Başkanımız en büyük kahramanlığını 3 Temmuz'da göstermiştir. Kendisi direkt hedef alındı. 12 Mayıs'ta burada neler yaşadığımızı hepiniz biliyorsunuz. Camianın başı olarak kendisi, bazı yönetici arkadaşlarımız ve yönetici olmayan bazı arkadaşlarımız direkt hedef alındı. Ben sahadaydım, gördüm. Taraftarımıza tuzak kuruldu, sahaya inmesi istendi. Maç başlamadan gaz sıkılmıştı."

"Hem o, hem camiamız, bu işten çok darbe yedik. Dimdik durduk, her şeyi göğüsleyebilirdik ama yorulduk. Yorulmaya hakkımız yok. Hakkımız bize verilene kadar, hak ettiğimiz maddi zararlar tazmin edilene kadar hepimiz dimdik duracağız. Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz."

"Aziz Yıldırım, bu mücadelenin liderliğini yapmaya devam edecektir. Şu anda belki size çok ihtiyaç yok. Bu hukuk ortamında gidecek ama Allah korusun, yargıdan hiç kabullenemeyeceğimiz bir karar çıkarsa, bu camiayı yine test ederlerse, size bir kez daha ihtiyaç olacaktır"