Süper Lig'in 9'uncu haftasında oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçını Ali Şansalan yönetecek.,

Çanakkale Bölgesi hakemi bu sezon Süper Lig’de 4 maçta düdük çalırken bu maçların biri Trabzonspor diğeri de Fenerbahçe maçı oldu. 

Ali Şansalan’ın düdük çaldığı Giresun maçında Bordo Mavililer rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı Adana Demirspor mücadelesinde görev almıştı.

2020-21 sezonunda Trabzonspor’un 4 maçını yöneten Şansalan, Fenerbahçe’nin ise sadece 1 maçında düdük çalmıştı. 2019-2020 yılında ise Trabzonspor’un olayı Denizli maçında düdük çalan Şansalan Nwakaeme’ye gösterdiği kartla gündem olmuştu. 

2019-2020 yılında Fenerbahçe’nin 4 maçında düdük çalan Şansalan’ın kariyeri ise oldukça dikkat çekici. Yeni hakemlerden olan Şansalan, Fenerbahçe’nin 7 maçını yönetti. Fenerbahçe bu maçlarda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor’un ise 6 maçında düdük çalan Şansalan hiç şanslı gelmiyor. Trabzonspor Şansalan’ın yönettiği maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 

FENERBAHÇE ALİ ŞANSALAN PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe daha önce Ali Şansalan ile ilgili açıklama yapmış ve performansına eleiştiriler getirmişti.