61SAAT Spor Servisi - Hasan Tüncel

Trabzonspor’a daha önce geleceğin yıldızı olarak gösterilen Veysel Sönmezsoy’u öneren ve transferin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Ali Tandoğan, bordo-mavililere iki isim için daha olumlu raporlar verdi.  Beşiktaş’ta uzun süre forma giymesine rağmen genç oyuncuların bordo-mavili takımda oynamasını isteyen Tandoğan, yıllar önce kendisine gösterilen vefaya karşılık veriyor.

Geleceğin yıldızlarına yatırımlarını sürdüren Trabzonspor,  bir çok genç oyuncun da hayallerini süslüyor.  Türkiye’nin önemli futbol adamları da Trabzonspor’un gençlere verdiği önemin farkında olarak beğendikleri isimleri bordo-mavililere öneriyor. 

VEYSEL'DE BÜYÜK ROL OYNAMIŞTI

Bu isimler arasında dikkat çeken ise Beşiktaşlılığı ile bilinen Bursaspor’da da bir süre forma giyen Ali Tandoğan… 
Tandoğan, keşfettiği genç yetenekleri eski takımlarına değil Trabzonspor’a kazandırmak istiyor. Daha önce bir çok takımın peşinden koştuğu Veysel Sönmezsoy’u bordo-mavililere öneren ve bu transferin gerçekleşmesinde pay sahibi olan Ali Tandoğan iki yıldız adayını daha önerdiği öğrenildi.

RAHMİ VE ANIL İÇİN RAPOR GÖNDERDİ


Teknik direktörlüğünü yaptığı Balıkesirspor’dan Rahmi Anıl Başaran ile Altay’dan Cenk Özkaçar’ın alınması durumunda Trabzonspor’un geleceğe önemli bir yatırım yapacağını ve transfer rekoru kırabileceğini belirten Ali Tandoğan, “Neden Trabzonspor?” sorusuna ise “Bu bir vefa” diyerek cevap veriyor. 

2010'DA TRABZONSPOR EVİNE GİTMİŞTİ

Ali Tandoğan’ın genç oyuncuları Trabzonspor’a önermesinin altında Bursaspor’da forma giyerken yaşadığı kafatası sakatlığı sonrası 2010 yılında Trabzonspor yöneticilerinin kendisini evinde ziyaret etmesi yatıyor. 


YENER'E "UNUTMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Kendisine gösterilen bu saygı ve sevgiyi unutmayan Ali Tandoğan da ziyaret sırasında dönemin Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’e, “Bu anı hiç unutmayacağım” ifadesini kullanmıştı. 
Şimdilerde genç oyuncuları Trabzonspor’a öneren Ali Tandoğan’ın yakın çevresine, “Trabzonspor’a hem vefa borcum var hem de genç oyunculara gerçekten değer veriyorlar ve başarılı oluyorlar” ifadelerini kullanıyor.