Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası yarı final maçında Almanya'nın ev sahibi Brezilya'yı 7-1 gibi tarihi bir skorla mağlup etmesi ismi gelecek sezon için Trabzonspor teknik direktörüğü için geçen Cezayir Milli Takımı teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in değerini arttırdı.

BREZİLYALILAR'A Almanya KARŞISINDA NASIL OYNANACAĞINI GÖSTERDİ

Brezilya'yı 7-1 mağlup eden Almanya ile grup maçları sonrasında karşılaşan ve 90 dakika sonrasında uzatmalarda 2-1 elenen Cezayir'in Boşnak teknik direktörü Halilhodzic'in takımına oynattığı futbol ve Almanya karşısındaki taktiği futbol otoriteleri tarafından gündeme getirildi. Almanya gibi takımlar karşısında nasıl futbol oynanması gerektiğini futbolun beşiği Brezilya'da Brezilyalılar'a gösteren Halilhodzic'in Cezayir Milli Takımı'ndaki görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından başta çalıştırdığı Cezayir Milli Takımı olmak üzere çok sayıda teklif almasına neden oldu.

BOŞNAK TEKNİK ADAMA SERVET DEĞERİNDE SÖZLEŞME TEKLİFLERİ

Cezayir Futbol Federasyonu yöneticilerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı tarafından da tecrübeli teknik adama göreve devam etmesi konusunda baskı uygulanırken, Güney Kore ve Fas gibi başarıyı arayan Milli Takımlar da deneyimli teknik adama teklifte bulundu. Fransız ve İngiliz kulüplerinden de Boşnak çalıştırıcıya teklifler geldiği öğrenilirken, Trabzonspor'un Dünya Kupası öncesi anlaşamaya vardığı teknik direktör Vahid Halilhodzic'e servet değerinde sözleşmeler teklif ediliyor.

Trabzonspor YÖNETİMİ HALİLHODZİC'TEN EMİN

Bordo-mavili kulübün yıllık 1.5 Milyon Euro'luk teklifi karşısında 4-5 Milyon Euro gibi tekliflerle karşılaşan Halilhodzic'in kafasının karıştığı ve nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merakla bekleniyor.13 TEMMUZ'DA Trabzon'DA OLACAK

Tüm bunlar yaşanırken, Trabzonspor kurmayları Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in daha önce yapılan anlaşma gereği belirtilen tarihte Trabzon'da olacağını ve herhangi bir sorunun çıkmayacağına inanıyor. Dünya Kupası sonrasında Adriyatik kıyılarında tatil yapan Halilhodzic'in daha önce açıklanan 13 Temmuz tarihinde Trabzon'a geleceği belirtiliyor.