İNDİRİM YAPTILAR
İşte Trabzon’un bombası: Alper Potuk. Bordo-Mavililer, geçen sezondan beri peşinde olduğu Eskişehirspor’un orta sahadaki genç yıldızı Alper Potuk’un transferinde mutlu sona ulaşmak üzere..F.Bahçe’nin Alper transferinden devreden çıkmasının ardından Eskişehirspor’un uzun süredir bonservis için 5 milyon EURO’da ki ısrarından vazgeçmesi üzerine Trabzonspor yeniden transfer için harekete geçti.


İMZA ATMAK ÜZERE
Günebakış Gazetesinden Mehmet Karagöz'ün haberine göre;
Transferde bizzat devreye giren Başkan Sadri Şener, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüşürken, Alper’in transferi için indirim istedi. Eskişehirspor bunun üzerine Alper için 3.5 milyon EURO’ya inerken, Trabzonspor teklifini 3 milyon EURO’ya yükseltti. Aradaki ufak fiyat farkının da kapanmasının ardından Alper Potuk’un yarın Bordo-Mavili formaya 4 yıllık imza atması bekleniyor.


GENÇ AMA YILDIZ
Trabzonspor’un ısrarla peşinde olduğu ve transferinde imza aşamasına geldiği Alper Potuk, orta alanda son dönemde adından söz ettiren yerli isimlerin başında geliyor.


Trabzonspor’a gitmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olacağını açıklayan 21 yaşındaki Alper, Ümit Milli Takım’da da forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon Eskişehir ve Milli Takım’da toplam 39 kez forma şansı bulan Alper, 2 gol atarken 4 de asist yaptı. Orta saha, libero ve forvet arkasında da oynayabilen Alper’in Trabzonspor’a çok fazla katkı yapacağı ifade edildi.