61SAAT SPOR SERVİSİ

Türkiye ligindeki başarılarla dolu geçmişi kadar, Avrupa liglerinde de adını efsaneler arasına yazdırmış Trabzonspor bugün bu görüntüden çok uzak bir tablo çiziyor.


UEFA tarafından yayınlanan Kulüpler Sıralaması'nda Trabzonspor'un sıralaması, Bordo Mavili taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Avrupa kupalarında son oynadığı maçı 6 Ağustos 2015 yılında, yani tam 4 yıl önce oynayan Trabzonspor eski günlerinin uzağında kaldı. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turunda Makedon temsilcisi Rabotnicki ile karşılaşan  ve bu turda elenen Trabzonspor, sözkonusu karşılaşmaların ardından bir daha Avrupa Ligleri'ne katılma başarısı gösteremedi.

OSMANLISPOR'UN ALTINDA KALDI

Bordo Mavililer, listede yer alan 10 Türk takımı arasında 6. sırada yer alarak, şu sıralar Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden ve bir başka eski Trabzonsporlunun çalıştırdığı Osmanlıspor'un gerisinde yer aldı.

Trazonspor'un bu sezon Ünal Karaman yönetiminde gösterdiği umut vaat eden performans ile, Avrupa Ligleri'ne yeniden katılıp, sil baştan bir performans sergilemesi bekleniyor.