61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - Kamuyoyunda 3/5 gündür Trabzonspor yönetimi tarafından görevlerinden alınmak istediği ve farklı isimlerin yönetime getirilmek istendiği iddialarına cevap veren Altuntaş, “1461 Trabzon’da 3-5 gündür dedikodular yayıldı. Biz 1461 Trabzon olarak yolumuza devam ediyoruz. Tabi ki arkadaşlarımız ayrılabilir. Alttan gelen arkadaşlarımızla devam edeceğiz.

Biz burada ki yönetim buraya geldiği zaman amaç Trabzonspor’a topçu yetiştirmektir. Başka niyetimiz yoktur. 
Burada atama ile işlerin olmaz. Burası da  A.Ş.’de hepsi bizim. Biz Trabzonsporluyuz sonuçta. Biz bu görevi devam ettireceğiz. İlerleyen dakikalarda ne gelişir oturup konuşulup anlaşılabilir.

Arkadaşlarımızın hepsi de Muharrem Usta’ya destek vermiştir. Biz bu görevin başına gelirken konuşulup sözler verildi. O sözlerden dolaylı bu yönetim oluştu. Bu yönetim de görevine devam ediyor.” Dedi
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta tarafından görevinden alınmak istendiği şeklinde ki iddialara cevap veren Altuntaş, “Bizim yaşanan bir süreç yok. Biz sayın Muharrem Usta’nın zamanında geldik. Bu göreve devam ettiriyoruz.



Burada sayın Muharrem Usta’nın vermiş oludğu sözler var. O sözlerden dolayı yola çıktık. Buraya adam gibi geldik adam gibi gideriz. Ama birilerinin atamasından, birilerinin konuşmasıyla olacak yanı yoktur. Biz yönetim kurulu olarak hep iyilikten yanayız.

Bizim ikinci Trabzonspor’umuz yok.
 
Adam gibi geldik. Konuştukça iş derinlere gidiyor. Trabzonspor hepimizin. Burada yaşıyoruz. Allah nasip ederse burada öleceğiz” dedi.