Bu sezon 33 golle Süper Lig'in gol kralı olan Burak Yılmaz, yeni sezonla ilgili kararını önümüzdeki günlerde verecek.

Başta Atletico Madrid olmak üzere Avrupa'nın pek çok takımından transfer teklifi alan Burak, Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu döne döne vurguluyor. Ancak bordo mavili kulübün çıkarları doğrultusunda gelebilecek bir teklif de milli futbolcunun önünde bir seçenek olarak duruyor.

TATİL SÜRECİNDE BİR KARAR VERECEK

A Milli Futbol Takımı'yla Avusturya kampına gidecek olan Burak Yılmaz, kamp sonrası başlayacak tatil döneminde, geleceğiyle ilgili planlarını şekillendirecek.

Önümüzdeki 1 ay Burak'ın Avrupa'ya mı gideceği yoksa takımda mı kalacağıyla ilgili sorulara yanıt niteliğinde olacak.

DAHA UZUN SÜRELİ SÖZLEŞME

Futbolcuyla daha uzun süreli bir birliktelik isteyen Trabzonspor'un da Burak'a daha uzun süreye yayılan yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

"AVRUPA'NIN 6 ÜLKESİNDEN TEKLİF VAR"

Burak'ın temsil haklarını elinde bulunduran Ogan Tarhan ise Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Burak'ın düşünmeye ihtiyacı var. Biz onun iyi bir tatil yapıp düşünmesini istiyoruz. Kararı kendisi verir. Avrupa'nın 6 ülkesinden kendisine teklif var. Takım ismi veremem; ama siz söylediğiniz için söylüyorum Atletico Madrid bu takımların başında geliyor. Yurtiçi seçeneği kapalı ya da açık diyemem. Bu Trabzonspor'a bağlıdır. Bize Galatasaray'dan herhangi bir teklif gelmedi. Eğer yurtiçinde bir takım Trabzonspor'la Burak konusunda anlaşırsa biz de bu çerçevede hareket ederiz. Bu karar tamamen Trabzonspor'a aittir" dedi.

LAZİO AÇIKLADI:"İLGİLENİYORUZ"

Basına yansıyan transfer haberlirini, sayfalarına taşıyan gazetelerden biri de İtalya'nın yüzsek tirajlı gazetesi Corriere dello Sport oldu. Corriere dello Sport manşetten verdiği haberde, "Lazio, Yılmaz için bastırıyor" denildi. Lazio Başkanı Claudio Lotitoni de haberlerin doğru olup olmadığını sorusuna "Evet, doğru ilgileniyoruz" yanıtını verdi.

KAYNAK: RADYOSPOR