61 SAAT HABER SERVİSİ-Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç resmi sosyal medya hesabı üzerinden Trabzonspor’un kongre süreci ile ilgili açıklamalar yaptı.

EL ELE VERME GÜNÜ

Genç istişare içerisinde bulunulması gerektiğini vurgulayıp “Herkes ihtiraslarını bir kenara koymalı. Gün Trabzonspor için el ele verip istişare etmek günüdür. Başkanın kim olacağından önemlisi camianın el ele vermesi ve bu kritik eşiği birlikte nasıl geçebileceğimizdir.” dedi.

FİKİR ALMAK ZORUNDAYIZ!

Ahmet Metin Genç fikir alınması gerektiğini söyleyip “Bu süreçte herkesten fikir almak zorundayız. Özkan Sümer'den de Faruk Özak'tan da diğer başkanlardan da... Ya bu kulübü ortak akılla ayağa kaldıracağız ya da bu kulübün hepten elimizden kaymasına seyirci kalacağız. Bu dönem onun için çok önemli.” ifadelerini kullandı.

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM!

Elini taşın altına koymaya hazır olduğunu belirten Genç “Trabzonspor bizim en önemli marka değerimiz. Trabzonspor siyaset üzeri bir değerdir. Bir heyet kurulur ve istişareler yapılır ise ve o heyet Trabzonspor'un büyüklerini, Trabzon'un güçlü iş adamlarını dolaşıp yardım talep edecekse ben her daim elimi taşın altına sokmaya hazırım.” diye konuştu