Zorunlu kadro değişikliğine giden Şenol Güneş'in ekibi Trabzonspor, yine beklenilenden farklı bir kadroyla sahaya çıktı. Mutlaka kazanması gereken bir maçtı. 4. dakikada öne geçen Trabzonspor, rakip de 10 kişi kaldıktan sonra daha da rahatladı.
Arkasından Adrian-Halil işbirliğiyle gelen gol, hem Trabzonspor'u hem de son haftaların moralsiz futbolcusu Halil'i rahatlattı. İlk yarı itibariyle yine beklenilenden uzak bir oyun sergileyen Trabzonspor, ikinci yarı Colman-Alanzinho değişikliğinden sonra top daha fazla Trabzonspor'da kaldı. Daha fazla pas yapıldı.
Ve daha güzel bir futbol görüntüsü ortaya çıktı. Net görüldü ki Trabzonspor'un en hazır görünen bölgesi kale ve defans bölgesiydi.

ALANZINHO TOPARLADI
Özellikle Giray, Mustafa, Emerson ve Serkan'ın en etkili oynadığı maçtı bu maç. Olcan da defansa gelip çok sıkça yardım etti ve arkasından da çok klas bir gol atarak oyuna ve takımına katkı sağladı. Sonradan oyuna giren Yasin de şık bir gol atarak skoru tayin etti. Orta saha diğer maçlara oranla daha derli topluydu.
Bunda da en önemli etken Alanzinho'nun oyuna girmesi ve topa sahip olmasıydı.
Net söylemek gerekirse dün Trabzonspon'un aksayan tek bölgesi hücum bölgesiydi.

MAÇIN EN İYİSİ
Trabzonspor defansı dün gece komple iyiydi. Onları yürekten kutluyorum.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Sambacı Henrique çok vasat bir görüntü çizdi. Sahanın en etkisiz ismiydi.