Ankara'da bu yıl 7.'si yapılan Her Yönüyle Trabzon Günlerinin 3. gününde Temiz Futbol eylemi yapıldı. Trabzonspor'un Fenerbahçe tarafından şike yoluyla gasp edilen Şampiyonluğu için her Cumartesi Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan Temiz Futbol Eylemlerinin bu sefer ki adresi Ankara'da Her Yönüyle Trabzon günleri oldu.
Etkinliğin yapıldığı Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde toplanan Trabzonspor taraftarlar taşıdıkları "Bırakın Adalet Yerini Bulsun, İsterse Kıyamet Kopsun" pankartı ile TFF'ye mesaj gönderdi.
Eyleme her yaştan Trabzonspor taraftarı destek verirken taşıdıkları "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır", "Temiz Futbol İstiyoruz", "Şike yapmak suçtur yazılı pankartlarla taşıdılar.



61SAAT'İN POSTERİNE YOĞUN İLGİ
Etkinlikte stant açarak Trabzonspor'un çalınan şampiyonluğunun sezonun da ki kadrosunun posterini ücretsiz olarak dağıtan 61saat.com'un standına ise yoğun ilgi oldu.
Trabzonsporlu taraftarlar aldıkları posterleri iş yerleri ve evlerine asacaklarını ifade ederken çalınan sezonun peşini ise bırakmayacaklarını kaydettiler.